وقت سفارت کانادا

ویزای تضمینی کانادا - ویزا مولتی 5 ساله کانادا - یزدان گشت سفیران

وقت سفارت کانادا

( آنکارا – استانبول – دبی – ابوظبی )

مراحل اخذ ویزا کانادا – اخذ وقت سفارت کانادا

۱- تعیین نوع ویزا درخواستی جهت تعیین هدف از سفر
نوع ویزا از لحاظ ماهیت ویزا هدف از سفر نوع ویزا از لحاظ زمان و نوع استفاده

ویزای اقامت موقت کانادا

ویزای توریستی کانادا
  • ویزای تک ورود کانادا (single): این نوع ویزا به شما اجازه فقط یک بار ورود به کانادا را میدهد.
  • ویزای چند بار ورود کانادا (multiple): این نوع ویزا به شما اجازه می دهد چندین بار البته تا زمانی که ویزا معتبر است وارد کانادا شوید.
  • ویزای ۵ ساله کانادا (supervisa): ویزای ۵ ساله در واقع ۱۰ ساله بوده اما چون اعتبار پاسپورت های ایرانی بیش از ۵ سال نیست، مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی ۵ ساله لحاظ می شود. افرادی میتوانند این نوع ویزا را دریافت کنند که فرزند یا نوه ی آنها دارای اقامت موقت یا دائم (دارنده PR یا مقیم کانادا) باشد. معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند.

توجه : در فرم های جدید گزینه ای برای انتخاب تعداد دفعات ورود به کانادا وجود ندارد و تصمیم در خصوص یکبار ورود یا چندبار ورود به عهده کنسولگری و سفارت است.

ویزای دانشجویی کانادا
ویزای والدین کانادا

ویزای اقامت دائم کانادا (مهاجرت)

ویزای سرمایه گذاری کانادا
ویزای کارآفرین کانادا
ویزای متخصصان مشاغل
ویزای تکفل فامیلی
ویزای پرستار خانواده
ویزای تجارت خلاقانه

شرایط لازم برای دریافت ویزای اقامت موقت کانادا

  • باید افسر ویزا را متقاعد کنید که در پایان اقامت موقت کانادا را ترک خواهید کرد.
  • نشان دهید که از توان مالی لازم برای اداره خود و اعضای خانواده خود در مدت زمانی که در کانادا اقامت دارید، برخوردار می باشید.
  • قصد تحصیل و یا کار در کانادا را ندارید مگر آنکه مجوزهای لازم را کسب نمایید.
  • فردی قانونمند هستید و دارای سوابق جنایی نمی باشید .
  • تمامی مدارک مورد درخواست افسر ویزا را ارائه نمایید تا پذیرش شما میسر گردد.
  • همچنین باید از سلامت جسمی لازم برخوردار باشید ( در صورت نیاز معاینات پزشکی را به انجام برسانید)
  • تمامی اعضای خانواده که قصد دارند با متقاضی اصلی وارد خاک کانادا شوند باید هر یک به صورت جداگانه فرم تقاضای ویزا را تکمیل نمایند و وجه ویزا را به حساب سفارت واریز کنند.
  • در صورت تشخیص افسر ویزا شما و یا هر یک از اعضای خانواده باید معاینات پزشکی را انجام دهید و نتیجه آزمایشات را برای بخش صدور ویزا ارسال نمایید تا پس از بررسی های لازم در صورت صلاحدید افسر ویزا نسبت به صدور ویزا برای شما و یا هر یک از اعضای خانواده اقدام گردد.

روش های اخذ ویزا کانادا

  • حالت اول (درخواست آنلاین ویزای کانادا) :
    • مسافر مدارکی را که باید به سفارت تحویل دهد، ترجمه کرده و با مهر رسمی دادگستری، اصل مدارک را به ما تحویل می دهد. در ابتدا ما در سایت سفارت یک حساب کاربری ایجاد می کنیم و پس از انجام مراحل ارزشیابی آنلاین و پس از تأیید و دریافت کد کاربری میتوانیم ثبت نام آنلاین را انجام دهیم، واریزی سفارت را پرداخت میکنیم که واریزی تنها از طریق کارت اعتباری انجامپذیر است و بعد از اتمام ثبت نام یک رسید دریافت میکنیم که این رسید دارای شماره پرونده و انگشت نگاری است و متقاضی بعد از گرفتن این رسید تا یک ماه فرصت دارد برای انگشت نگاری به یکی از کنسولگری های سفارت کانادا در آنکارا یا استانبول مراجعه نماید و بعد از گذشت یک ماه اگر متقاضی انگشت نگاری را انجام نداده باشد درخواست وی باطل می شود و پولی به مسافر برگشت داده نمی شود.
  • حالت دوم (درخواست کاغذی ویزای کانادا – DRAFT ) :
    • مسافر مدارکی را که باید به سفارت تحویل دهد ترجمه کرده و با مهر رسمی دادگستری به یکی از کنسولگریهای سفارت کانادا در استانبول یا آنکارا مراجعه کرده و مدارک را تحویل سفارت میدهد و در همان جا انگشت نگاری را نیز انجام می دهد و در سفارت درخواست متقاضی ثبت میشود و متقاضی یک کد پیگیری (Tracking ID) دریافت میکند که با استفاده از آن کد پیگیری می تواند روند کار خود را از ابتدا تا انتهای کار بررسی نماید و همچنین مسافر باید واریزی وجه سفارت را از طریق بانک انجام داده باشد و در هنگام ارائه مدارک به سفارت تحویل سفارت بدهند. بیشترین مدت زمانی که امکان داردسفارت جواب ویزا مسافر را بدهد حدودا ۹۰ روز می باشد.

در دو حالت بالا قبولی یا مردودی درخواست کننده از طریق ایمیل به فرد متقاضی اعلام میشود و در صورت قبول شدن درخواست،

۲- جمع آوری مدارک مورد نیاز ویزا درخواستی

سفارت کانادا مصاحبه حضوری با متقاضیان ویزا کانادا ندارد و تصمیم گیری در مورد صدور و یا عدم صدور ویزا کانادا با توجه به مدارک ارسالی متقاضی صورت میگیرد؛ لذا اهمیت ارسال مدارک صحیح و پرونده کامل بسیار بالاست. مدارک ارسالی باید کامل، دقیق ، بروز و گویای کامل وضیعت فرد متقاضی  باشد و افسر ویزا را متقاعد نماید که شخص متقاضی واجد شرایط ویزا کانادا است.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا کانادا با توجه به نوع ویزای درخواستی اعم از ویزای توریستی ، ویزای کار ، ویزای دانشجویی و مهاجرت و با توجه به اینکه افراد دارای مشاغل گوناگون و شرایط متفاوتی برای درخواست ویزا می باشند از شخصی به شخص دیگرمتغیر و متفاوت می باشد.

مدارک مورد نیاز ویزا توریستی کانادا

( * * )

ریز مدارک مورد نیاز ویزا کانادا که در چک لیست ویزای توریستی کانادا معرفی شده اند :

  • مدارک شناسایی و مدارک دارایی
    • پاسپورت جدید با حداقل یکسال اعتبار
    • پاسپورتهای قدیمی ( برای نشان دادن تاریخچه سفرها )
    • شناسنامه متقاضی
    • اسناد ملکی منگوله دار و غیر منگوله دار شامل مبایعه نامه – قرارداد پیش خرید و غیره
    • اجاره نامه در صورتی که تاریخ آن تمدید شده واعتبارداشته باشد
    • گواهی لاتین بانکی از حساب های سپرده و اگر سپرده ای دارید که در ماه سود ماهیانه دریافت می کنید لطفاً پرینت (ریز) حساب یا گواهی از بانک که در آن قید شود در ماه چقدر سود دریافت می کنید.
    • گردش حساب سه ماه و یا شش ماهه از حساب های جاری و کارکرد دارمتقاضی
    • ۲ قطعه عکس رنگی –سایز ۴٫۵*۳٫۵  با زمینه روشن  که به تازگی گرفته شده باشد
    • گواهی اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار فرزندان مجرد
  • مدارک کاری متقاضی
    • گواهی اشتغال به کار – فیش حقوقی – حکم کارگزینی – فیش بازنشستگی – حکم بازنشستگی – پروانه کسب – پروانه بهره برداری – پروانه وکالت – پروانه مطب – کارت بازرگانی
  • مدارک شرکت ( اگر متقاضی دارای شرکت باشد )

    • اساسنامه شرکت
    • روزنامه رسمی شرکت ( آگهی تاسیس وآخرین آگهی تغییرات)
    • اظهار نامه ثبت شرکت
    • آخرین لیست بیمه شرکت – برگه پرداخت
    • پرینت گردش حساب سه ماه یا شش ماه شرکت
    • آخرین برگه مالیاتی شرکت
    • (در صورتی که متقاضی ، خانم متاهل باشد علاوه بر مدارک خود، مدارک همسر هم نیاز است .)
  • مدارک دعوت کننده
    • ۱- دعوتنامه با تاریخ و امضاء
      • حاوی اطلاعات مهمان : نام کامل – تاریخ تولد – آدرس و شماره تلفن فرد – نسبت شما با فرد دعوت شونده( مهمان) – هدف از سفر – مدت زمانی که فرد دعوت شونده ( مهمان) قصد دارد در کانادا اقامت داشته باشد – جزئیات مربوط به محل اقامت و هزینه های زندگی – تاریخ ترک کانادا از سوی مهمان
      • حاوی اطلاعات میزبان : نام کامل – تاریخ تولد – آدرس و شماره تلفن در کانادا – شغل – شهروند کانادا هستید یا دارای کارت اقامت دائم(PR) می باشید – تصویری از مدرکی که نشانگر وضعیت اقامت شما در کانادا می باشد – جزئیات مربوط به خانواده شما، شامل اسامی و تاریخ تولد همسر و وابستگان (ارائه این اطلاعات جهت صدور سوپر ویزای والدین و پدربزرگان و مادربزرگان الزامی می باشد) – تعداد کل نفراتی که در منزل شما اقامت دارند(ارائه این اطلاعات جهت صدور سوپر ویزای والدین و پدربزرگان و مادربزرگان الزامی می باشد) – درخواست سوپرویزا صرفا برای والدین و پدربزرگان و مادربزرگان می باشد.
    • ۲- کپی کارت اقامت دعوت کننده
    • ۳- کپی اجاره نامه و یا سند ملکی منزل دعوت کننده
    • ۴- گواهی کاری دعوت کننده یا آخرین فیش حقوقی
    • ۵- گواهی حساب بانکی دعوت کننده
    • ۶- آخرین برگ پرداخت مالیاتی (Notice of assessments یا T4)

توجه : لازم به ذکر است که بعد از ارسال مدارک به سفارت ، به هیچ عنوان نمی توان مدرک دیگری را به پرونده خود اضافه نمایید مگردر مواردی که  سفارت مدرکی را از شما بخواهد و همچنین بعد از تصمیم گیری درمورد پرونده شما مدارک از طرف سفارت به شما بازگردانده نخواهد شد.

جهت کسب اطلاعات کامل از مدارک مورد نیاز ویزا درخواستی با شماره تلفن زیر تماس بگیرید :

۰۲۱-۸۸۵۳۷۴۱۸

۳- ترجمه مدارک

کلیه مدارک متقاضیان ویزای کانادا باید به زبان انگلیسی ترجمه شود. به علت اینکه جهت اخذ ویزا کانادا مصاحبه ای از متقاضی انجام نمیگیرد ( مدارک به سفارت ارسال میشود و شخص متقاضی جهت انگشت نگاری در مراکز انگشت نگاری کاناد حاضر میشود )، تمامی مدارک فوق باید کامل و دقیق باشد. (در این مورد نیز می توانید از تیم ترجمه یزدان گشت سفیران کمک بگیرید.)

جهت ثبت درخواست ترجمه مدارک با شماره تلفن زیر تماس بگیرید :

۸۸۵۳۷۴۱۸ – ۰۲۱

آژانس مسافرتی یزدان گشت سفیران – مرکز تخصصی خدمات وقت سفارت و پیکاپ ویزا ( دارنده مجوز از اداره گذرنامه ) – تورهای ویژه وقت سفارت – تورهای مسافرتی تفریحی – تورهای تخصصی نمایشگاهی ( دارنده مجوز از سازمان گردشگری )تهران، خیابان مطهری، خیابان علی اکبری، پلاک ۱۹، واحد ۳ (طبقه دوم – سمت راست)

۴- تکمیل فرم درخواست ویزا کانادا

میتوانید این فرم را از بخش دانلود های سایت یزدان گشت سفیران دانلود کنید :

دانلود فرم درخواست ویزا کانادا

جهت ثبت درخواست تکمیل فرم ویزا کانادا با شماره تلفن زیر تماس بگیرید :

۸۸۵۳۷۴۱۸ – ۰۲۱

آژانس مسافرتی یزدان گشت سفیران – مرکز تخصصی خدمات وقت سفارت و پیکاپ ویزا ( دارنده مجوز از اداره گذرنامه ) – تورهای ویژه وقت سفارت – تورهای مسافرتی تفریحی – تورهای تخصصی نمایشگاهی ( دارنده مجوز از سازمان گردشگری )تهران، خیابان مطهری، خیابان علی اکبری، پلاک ۱۹، واحد ۳ (طبقه دوم – سمت راست)

۵- انتخاب کنسولگری مورد نظر جهت ارسال مدارک و حضور برای انگشت نگاری
( آنکارا – استانبول – دبی – ابوظبی )

از موارد تعیین کننده در انتخاب کنسولگری جهت ارسال مدارک این است که جهت انجام انگشت نگاری بدون مشکل بتوانید در آنجا حضور پیدا کنید. نکته ی دیگر شرایط مربوط به پیکاپ پاسپورت ( پیکاپ ویزا ) از آن شهرها است؛ به این معنا که آیا در مرحله صدور ویزا الزامی برای مراجعه مجدد شخص متقاضی وجود دارد یا خیر.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در این مورد به بخش ” پیکاپ ویزا کانادا ” این سایت مراجعه نمایید ویا با شماره تماس ۸۸۵۳۷۴۱۸ تماس بگیرید.

هم اکنون امکان پیکاپ پاسپورت کانادا در کنسولگری های آنکارا و استانبول و دبی و ابوظبی وجود دارد.

۶- پرداخت هزینه های مرتبط با ویزای درخواستی

مشاهده لیست هزینه های ویزا کانادا

۷- اخذ وقت سفارت کانادا

پس از انتخاب کنسولگری دلخواه و پرداخت هزینه ویزا، یکی از وقت های ( وقت سفارت کانادا ) موجود را برای ارسال مدارک و حضور برای انگشت نگاری انتخاب نمایید.

مشاهده تعرفه های ثبت نام ویزا کانادا و اخذ وقت کانادا

جهت اخذ وقت سفارت با شماره تلفن زیر تماس بگیرید :

۸۸۵۳۷۴۱۸ – ۰۲۱

آژانس مسافرتی یزدان گشت سفیران – مرکز تخصصی خدمات وقت سفارت و پیکاپ ویزا ( دارنده مجوز از اداره گذرنامه ) – تورهای ویژه وقت سفارت – تورهای مسافرتی تفریحی – تورهای تخصصی نمایشگاهی ( دارنده مجوز از سازمان گردشگری )تهران، خیابان مطهری، خیابان علی اکبری، پلاک ۱۹، واحد ۳ (طبقه دوم – سمت راست)

کلیه ی مدارکی که جهت اخذ ویزا کانادا باید تحویل یزدان گشت سفیران داده شود :

۸- حضور در مراکز انگشت نگاری
سفر به کشور انتخاب شده جهت مراجعه به VAC و انجام انگشت نگاری

متقاضیان ویزا کانادا، پس از انجام ثبت نام آنلاین ۳۰ روز فرصت دارند تا برای انجام انگشت نگاری به یکی از شعب شرکت VFS مراجعه کنند (آدرس مراکز انگشت نگاری در ادامه ارائه شده است).

افراد معاف از انگشت نگاری :

  • افراد بالای ۸۰ سال و کمتر از ۱۴ سال
  • کسانی که ویزای مهاجرتی دارند
  • افراد مقیم کانادا
  • افراد با پاسپورت کانادا
  • دیپلمات ها و افرادی که در سازمان ملل متحد و سازمان های دولتی کار می کنند
  • افرادی که در حین درخواست ویزا در کانادا هستند

نکات مربوط انگشت نگاری :

  • تمام افراد پرونده همزمان اقدام نمایید
  • نهایتا تا ۳۰ روز بعد از تحویل مدارک ویزای خود برای انگشت نگاری اقدام نمایید

در نظر داشته باشید که جهت انجام انگشت نگاری نیازی به گرفتن وقت قبلی نیست و متقاضیان میتوانند از هرکدام از VAC های کانادا در اقصی نقاط جهان اقدام نمایند. در زیر اطلاعات نزدیک ترین مراکز انگشت نگاری یعنی ترکیه و امارات ذکر شده اند.

آدرس شعب شرکت VFS جهت انگشت نگاری ویزا کانادا

محل انگشت نگاری

زمان مراجعه

آدرس محل انگشت نگاری (شعب شرکت VFS)

ترکیه آنکارا روزهای کاری از دوشنبه تا جمعه ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰ به جز روزهای تعطیل رسمی سال ۲۰۱۶ Kavaklıdere Mahallesi Atatürk Bulvarı no : 154 (next to TEB Bank
Çankaya / Ankara, Turkey
canada-VFS-ankara
استانبول روزهای کاری از دوشنبه تا جمعه ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰ به جز روزهای تعطیل رسمی سال ۲۰۱۶ Cumhuriyet Caddesi Kök Apt. No:193 Harbiye (opposite of Military Museum
Sisli /, Istanbul, Turkey

– – –

امارات دبی روزهای کاری از یکشنبه تا پنجشنبه ۹:۰۰ تا ۱۷:۰۰ به جز روزهای تعطیل رسمی سال ۲۰۱۶ Canada Visa Application Centre
Wafi Mall, 3rd Floor, Falcon, Phase 2
Umm Hurair 2 – Dubai – UAE
canada-VFS-dubai
ابوظبی روزهای کاری از یکشنبه تا پنجشنبه ۹:۰۰ تا ۱۷:۰۰ به جز روزهای تعطیل رسمی سال ۲۰۱۶ Canada Visa Application Centre
,VFS (GCC) LLC
Office MO2, Mezzanine Floor, Silver Wave Building,(Union National bank) Mina Road, Abu Dhabi
canada-VFS-abuzabi

** نتیجه مصاحبه ویزا **

  • پس از انجام انگشت نگاری و ارسال مدارک به سفارت، پس از ۱۴ روز جواب ویزا از طریق ایمیل به متقاضی اعلام می شود و مدارک شما آماده پیکاپ هستند.
  • برای امور پیکاپ میتوانید از خدمات پیکاپ پاسپورت کانادا آژانس یزدان گشت سفیران استفاده کنید.

خدمات پیکاپ ویزا کانادا

( پس از مشخص شدن جواب سفارت )

جهت مشاهده اطلاعات کامل و شرایط پیکاپ ویزا کانادا بر روی لینک زیر کلیک کنید :

پیکاپ ویزا کانادا

 

دیگر خدمات ویزا کانادا – وقت سفارت کانادا

خدمات توضیحات
تمدید پاسپورت کانادایی شرایط پاسپورت فعلی
  • حداقل اعتبار باقی مانده یک سال
  • مطابقت اطلاعات ” نام – جنسیت – تاریخ تولد – محل تولد ” با درخواست جدید
  • مدت اعتبار پاسپورت ۵ سال یا ۱۰ سال
  • عدم صدمه دیدگی
  • عدم ارائه گزارشی مبنی بر گم شدن یا دزدیده شدن آن تا کنون
  • زمان صدور در سن بیش از ۱۶ سالگی
شرایط شخص درخواست دهنده برای پاسپورت افراد زیر ۱۶ سال
  • یکی از والدین کودک
  • عهده دار حضانت کودک ، در صورت جدایی از همسر
  • سرپرست قانونی کودک
شرایط و روش های درخواست افراد بالغ خارج از کانادا و آمریکا
  • شهروند کانادایی (ایرانیان مقیم کانادا) بزرگتر از ۱۶ سال
  • ارسال درخواست خود به یکی از دفاتر صادر کننده پاسپورت کانادا در خارج از کانادا
  • ارائه درخواست حضوری به یکی از دفاتر اداره گذرنامه
  • در صورت مراجعه حضوری هزینه ی خدمات بر پرونده اعمال می شود.
درخواست فوری تمدید پاسپورت کانادا
  • در صورت وجود شرایط خاص (بیماری و مرگ)
  • در صورت اقدام برای پاسپورت جدید، پاسپورت قدیمی شما باطل خواهد شد.
  • ارائه پاسپورت باطل شده به همراه فرم درخواست پاسپورت جدید.
  • پاسپورت باطل شده قابل استفاده نخواهد بود.
ترول داکیومنت موارد شمول
  • افرادی که دارای کارت اقامت کانادا هستند و اعتبار PR آنها در زمانی که در خارج از کانادا هستند، تمام می شود.
  • کسانی که برای اقامت اقدام کرده اند اما هنوز PR خود را دریافت نکرده اند.
مدارک جهت ارائه درخواست
  • تکمیل و امضا اپلیکیشن فرمIMM 5524
  • تکمیل و امضا فرم وکالتنامه IMM 5476در صورت نیاز
  • واریز مبلغ مورد نظر درخارج از کانادا
  • ارائه شرح وضعیت فعلی و دلیل ترک خاک کانادا طی یک نامه به سفارت
  • دو عدد عکس رنگی زمینه سفید ۳/۵ * ۳/۵ ( فاصله چانه تا بالای سر حدود ۵۳ میلیمتر)
  • پشت نویسی نام و تاریخ تولد برای عکس ها
  • تمامی پاسپورت ها و مدارک سفر پنج سال اخیر.
مدارک اقامت شما در کانادا
  • نامه لندینگ یا تاییدیه PR یا گزارش پلیس مبنی بر مفقود یا دزدیده شدن مدارک فوق
  • مدارک شغلی
  • مدارک مالی
  • فرم های Revenue Canada Notice of Assessment
  • گواهی دریافت خدمات دولتی کانادا
  • اجاره نامه
  • قبوض پرداختی
  • قرارداد خرید خانه
  • و …
در صورت سفر به همراه فرد مقیم یا شهروند کانادا
  • سند ازدواج
  • گواهی تولد یا حضانت فرزند
  • پاسپورت های پنج سال اخیر فرد کانادایی
  • گواهی اشتغال به کار یا تحصیل
  • club membership
  • مدارک شهروندی فرد کانادایی :
    • تاریخ شهروند شدن
    • مدارک احراز اقامت فرد دارنده PR
در صورت کار کردن برای کارفرمای کانادایی در خارج از کانادا
  • ارائه گواهی اشتغال به کار با مهر ، امضا ، درج سمت و عنوان شغلی
  • ماهیت کار و ارتباط آن با بازار کانادا
  • جزئیات قرارداد
  • تاییدیه ای جهت احراز شرایط اقامت شما
  • جواز کسب
  • روزنامه رسمی
  • قرارداد شراکت
  • نامه نمایندگی
  • گزارش های سالیانه
  • مدارک پرداخت مالیات
  • T4 و فیش حقوقی
مدارک و نکات جهت حفظ اقامت کانادا
  • ارائه اطلاعات والدین و اجازه نامه کتبی برای فرزندان زیر ۳۳ سال
  • ارائه حضانت نامه و یا اجازه نامه کتبی والد برای کودکانی که با یکی از والدین یا قیم خود سفر می کنند.
  • اصل مدارک پس داده نخواهد شد لذا ارائه کپی مدارک به سفارت کافیست.
  • ارسال نتیجه درخواست از طریق ایمیل ذکر شده در اپلیکیشن.
  • در صورت رد درخواست دو گزینه خواهید داشت :
    • انصراف از وضعیت permanent resident
    • ارائه درخواست اعتراض
  • در صورت موافقت با درخواست، با ارائه ی مدارک زیر برای انجام پیکاپ ویزا از طریق آژانس های مسافرتی معتبر (دارنده مجوز حمل پاسپورت از اداره گذرنامه) اقدام کنید :
    • اصل پاسپورت
    • ایمیل ارسالی از سفارت

 

برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به پیکاپ ویزا و وقت سفارت کانادا بر روی لینک زیر کلیک کنید :

پیکاپ ویزا

وقت سفارت کانادا

 

پیکاپ ویزا آمریکا - پیکاپ ویزا کانادا - پیکاپ ویزا انگلیس

ویزا تضمینی کانادا,ویزا تضمینی ۵ ساله کانادا,ویزا تضمینی کانادا ۵ ساله,ویزای تضمینی کانادا,ویزای تضمینی ۵ ساله کانادا,ویزای تضمینی کانادا ۵ ساله,ویزا مولتی کانادا,ویزا مولتی ۵ ساله کانادا,ویزا مولتی تضمینی کانادا,ویزای مولتی تضمینی ۵ ساله کانادا,ویزا کانادا ۵ ساله,ویزا مولتی کانادا ۵ ساله,ویزای کانادا ۵ ساله,ویزای مولتی کانادا ۵ ساله,ویزا مولتیپل کانادا,وقت شینگن, مرکز تخصصی وقت سفارت

آدرس سفارت کانادا در استانبول,کنسولگری کانادا در دبی,انگشت نگاری برای ویزای کانادا,انگشت نگاری برای ویزای کانادا در دبی,ویزای مولتیپل کانادا,وقت سفارت کانادا در ارمنستان,سایت سفارت کانادا در دبی,وقت سفارت کانادا در دبی,سایت سفارت کانادا در ترکیه,سایت رسمی سفارت کانادا در ترکیه,هتل نزدیک سفارت کانادا در آنکارا,بیومتریک کانادا در استانبول,هتل نزدیک سفارت کانادا در استانبول,انگشت نگاری برای ویزای کانادا در استانبول,سفارت کانادا در استانبول کجاست,سفارت کانادا در ترکیه استانبول,وقت سفارت کانادا در ارمنستان,گرفتن وقت سفارت کانادا در آنکارا,آدرس سفارت کانادا در استانبول,وقت سفارت کانادا در استانبول,وقت سفارت کانادا در دبی,انگشت نگاری برای ویزای کانادا در دبی,سفارت کانادا در دبی کجاست,سایت سفارت کانادا در استانبول,آدرس سفارت کانادا در استانبول,هتل نزدیک سفارت کانادا در استانبول,سفارت کانادا در آنکارا,بیومتریک کانادا دردبی,انگشت نگاری برای ویزای کانادا در استانبول,سایت سفارت کانادا در دبی,انگشت نگاری برای ویزای کانادا در ارمنستان,بیومتریک کانادا در استانبول,بیومتریک کانادا در استانبول,کنسولگری کانادا در دبی,وقت سفارت کانادا در دبی,سفارت کانادا در آنکارا,سایت سفارت کانادا در دبی,انگشت نگاری برای ویزای کانادا در استانبول,آدرس سفارت کانادا در استانبول,هتل نزدیک سفارت کانادا در استانبول,ویزای توریستی کانادا تضمینی,اخذ ویزای توریستی کانادا,هزینه ویزای توریستی کانادا,ویزای مولتی چیست ,ویزای مولتی کانادا چیست,ویزای مولتیپل چیست,ویزای ۵ساله کانادا,پناهندگی کانادا تضمینی,ویزای مولتیپل کانادا,سایت سفارت کانادا در دبی,بیومتریک کانادا در ارمنستان,وقت سفارت کانادا در دبی,آدرس سفارت کانادا در ارمنستان,آدرس سفارت کانادا در ارمنستان,سایت سفارت کانادا در ارمنستان,آدرس سفارت کانادا در ایروان,آدرس سفارت کانادا در استانبول,وقت سفارت کانادا در ارمنستان,وقت سفارت کانادا در استانبول,گرفتن وقت سفارت کانادا در آنکارا,کنسولگری کانادا در دبی,انگشت نگاری برای ویزای کانادا در دبی,وقت سفارت کانادا در ابوظبی,سایت سفارت کانادا در استانبول,آدرس سفارت کانادا در استانبول,وقت سفارت کانادا در ارمنستان,وقت سفارت کانادا در استانبول,سفارت کانادا در استانبول کجاست,آدرس سفارت کانادا در دبی,کنسولگری کانادا در دبی,انگشت نگاری برای ویزای کانادا در دبی,سایت سفارت کانادا در استانبول

One Comment

  1. ویزا تضمینی کانادا - ویزا مولتی 5 ساله کانادا | گشت سفیران می گوید پاسخ دادن

    […] راجع به ویزا کانادا و وقت سفارت کانادا بر روی لینک “خدمات وقت سفارت کانادا” کلیک […]

10744 بازدید