وقت سفارت آمریکا

وقت سفارت آمریکا

مراحل اخذ ویزا آمریکا – اخذ وقت سفارت آمریکا

۱- تعیین نوع ویزا درخواستی جهت تعیین هدف از سفر

نوع ویزا درخواستی هدف از سفر
ویزای B2
به منظور بازدید اماکن تفریحی، ملاقات دوستان و خویشاوندان و یا معالجه و درمان پزشکی ( توریست )
ویزای B1 به منظور شرکت در یک جلسه کاری، کنگره و کنفرانس و یا گذراندن یک دوره آموزشی کوتاه مدت ( بیزنس ویزیتور )
ویزای F1 به منظور تحصیل در دانشگاه ها و موسسات علمی ( دانشجو )
ویزای F2 متقاضیان ویزای F1 می توانند همسر و فرزند زیر ۲۱ سال خود را نیز همراه خود به آمریکا ببرند.
ویزای J1 به منظور شرکت در دوره آموزشی طولانی مدت (بیش از ۶ ماه)، تحقیقات علمی و یا فرصت مطالعاتی ( اکسچنج ویزیتور یا دانشجوی تبادلاتی )
ویزای J2 متقاضیان ویزای J1 نیز می توانند همانند دانشجویان، همسر و فرزند زیر ۲۱ سال خود را همراه خود به آمریکا ببرند.
ویزای M1 به منظور گذراندن دوره های عملی فنی حرفه ای و هنری ( هنرجو )
ویزای K1 متقاضی ویزای نامزدی یا ازدواج
ویزای E2 به منظور سرمایه گذاری وارد آمریکا
ویزای H1B به منظور کار کردن در آمریکا ( از یکی از سازمان ها یا شرکت های آمریکایی دعوت به کار شده اید. )
ویزای H2A کشاورزان فصلی
ویزای H2B کارگران موقت
ویزای H3 آموزش کودکان معلول
ویزای L کار در شعبه آمریکایی شرکتی که هم اکنون در آن مشغول به کارید.
ویزای O ویزای افرادی با توانایی های خارق العاده.
ویزای P1 ورزشکارانی که قصد شرکت در مسابقه را دارند.
ویزای P2 هنرمندان مبادلاتی
ویزای P3 هنرمندانی که قصد اشاعه یا نمایش هنر خود را دارند.
ویزای Q1 کسانی که قصد شرکت در یا برنامه فرهنگی بین المللی مبادلاتی را دارند.

۲- جمع آوری مدارک موردنیاز ویزا درخواستی

هر متقاضی دریافت ویزا آمریکا باید با دلایل و مدارک محکم و مستند، افسر مربوط به امور کنسولی را متقاعد نماید که صلاحیت ورود به خاک امریکا را داراد.

نوع ویزا درخواستی مدارک مورد نیاز
مدارک شخصی و خانوادگی پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار، شناسنامه، کارت شناسایی ملی، سند ازدواج یا طلاق، کارت پایان خدمت یا معافیت (مخصوص آقایان).
مدارک شغلی گواهی اشتغال به کار، حکم کارگزینی یا بازنشستگی، فیش حقوقی، روزنامه رسمی و آگهی تغییرات و تصمیمات شرکت، کارت بازرگانی یا پرسنلی، جواز کسب، پروانه بهره وری، پروانه مطب و پروانه دائم طبابت، پروانه سازمان نظام مهندسی، گواهی شورای اصناف و …
مدارک مالی  گردش شش ماهه حساب بانکی، نامه تمکن یا Bank Statement ، سند ملکی قطعی یا وکالتی، برگه خرید سهام و اوراق مشارکت یا هرگونه سرمایه گذاری در بازار بورس یا موسسات مالی معتبر.
مدارک ویزای B2  دعوتنامه دیدار فامیلی یا نامه پذیرش بیمارستان، فرم I-134، رزرواسیون هتل.
مدارک ویزای B1  دعوتنامه تجاری یا علمی، تاییدیه ثبت نام کنگره و خلاصه مقاله.
مدارک ویزای F1 فرم I-20 و برگه تاییدیه پرداخت SEVIS FEE.
مدارک ویزای J1 فرم DS-2019 و برگه تاییدیه پرداخت SEVIS FEE، فرم DS-7002 “مخصوص برخی دوره های کارآموزی”.
مدارک ویزای M1 فرم I-20 و برگه تاییدیه پرداخت SEVIS FEE.
مدارک مرتبط با ویزای K1 فرم I-129F و I-485 , طلاق نامه یا گواهی فوت همسر قبلی ( درصورت لزوم ) , گواهی عدم سوء پیشینه , برگه انجام معاینات پزشکی , فرم I-134 و هرمدرکی دال بر اثبات رابطه حقیقی با فرد شهروند ایالات متحده امریکا.
مدارک ویزای E2 فرم DS-156E و مدارک مرتبط با کار و سرمایه گذاری در امریکا.
 مدارک ویزای کار فرم I-129 و I-797 , فرم I-129S ( مختص متقاضیان ویزای L )
۳- تکمیل اپلیکیشن فرم DS-160

مهم ترین مرحله اخذ ویزا آمریکا

فرمت فارسی این فرم در بخش دانلود های سایت یزدان گشت سفیران موجود می باشد.

دانلود فرم DS-160

اطلاعات مورد نیاز این فرم :

اطلاعات شخصی و خانوادگی , اطلاعات سفر , اطلاعات شغلی و تحصیلی , سایر اطلاعات مرتبط با سفرهای قبلی فرد متقاضی و پیشینه وی

شما ( متقاضی اخذ ویزا ) میتوانید اطلاعات فرم DS-160 را شخصاً تکمیل نمایید ولی در تکمیل این فرم نهایت دقت را داشته باشند و پس از آپلود یک عکس رنگی ۵*۵ زمینه سفید جدید، فرم را submit کنید و Confirmation Page را پرینت بگیرید و در روز مصاحبه ارائه دهید؛ چرا که در صورت عدم ارائه این فرم درخواست ویزا شما باطل خواهد شد و سفارت از پذیرش شما سرباز می زند. البته با توجه به این تکمیل اطلاعات فرم DS-160 مهمترین مرحله در اخذ ویزا هست توصیه میشود در صورتیکه آشنایی کافی به زبان انگلیسی و نحوه تکمیل فرم را ندارید، مسئولیت آن را به فردی مطمئن و مجرب بسپارید. همچنین میتوانید از خدمات وقت سفارت آمریکا در آژانس مسافرتی یزدان گشت سفیران با داشتن سال ها تجربه در امر وقت سفارت و پیکاپ ویزا، استفاده کنید.

جهت ثبت درخواست تکمیل فرم DS-160 با شماره تلفن زیر تماس بگیرید :

۸۸۵۳۷۴۱۸ – ۰۲۱

آژانس مسافرتی یزدان گشت سفیران – مرکز تخصصی خدمات وقت سفارت و پیکاپ ویزا ( دارنده مجوز از اداره گذرنامه ) – تورهای ویژه وقت سفارت – تورهای مسافرتی تفریحی – تورهای تخصصی نمایشگاهی ( دارنده مجوز از سازمان گردشگری )تهران، خیابان مطهری، خیابان علی اکبری، پلاک ۱۹، واحد ۳ (طبقه دوم – سمت راست)

۴- ترجمه مدارک

کلیه مدارک متقاضیان ویزای امریکا باید به زبان انگلیسی ترجمه شود. الزامی برای دریافت مهر دادگستری و وزارت امورخارجه ایران وجود ندارد و مهر دارالترجمه به تنهایی کفایت می کند. (در این مورد نیز می توانید از تیم ترجمه یزدان گشت سفیران کمک بگیرید.) تا پیش از شش ماه از زمان مصاحبه اقدام به ترجمه مدارک نکنید چراکه اعتبار خود را تا زمان مصاحبه از دست میدهند.

جهت ثبت درخواست ترجمه مدارک با شماره تلفن زیر تماس بگیرید :

۸۸۵۳۷۴۱۸ – ۰۲۱

آژانس مسافرتی یزدان گشت سفیران – مرکز تخصصی خدمات وقت سفارت و پیکاپ ویزا ( دارنده مجوز از اداره گذرنامه ) – تورهای ویژه وقت سفارت – تورهای مسافرتی تفریحی – تورهای تخصصی نمایشگاهی ( دارنده مجوز از سازمان گردشگری )تهران، خیابان مطهری، خیابان علی اکبری، پلاک ۱۹، واحد ۳ (طبقه دوم – سمت راست)

۵- انتخاب کنسولگری مورد نظر جهت اخذ وقت سفارت و حضور برای مصاحبه

جهت انجام امور مربوط به اخذ ویزا برای ایرانیان سفارتخانه های آمریکا در ایروان (ارمنستان)، دبی (امارات) و آنکارا (ترکیه) مناسب هستند، به این دلیل که افسرهای این سه کنسولگری به زبان فارسی صحبت می کنند و به مدارک مربوط به ایرانیان آشنایی دارند؛ به همین دلیل توصیه می شود جهت افزایش شانس قبولی، یکی از سه مکان فوق را انتخاب نمایید. یکی دیگر از موارد تعیین کننده مکان مصاحبه، شرایط مربوط به پیکاپ پاسپورت ( پیکاپ ویزا ) است. به این معنا که آیا در مرحله صدور ویزا الزامی برای مراجعه مجدد شخص متقاضی وجود دارد یا خیر. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این مورد به بخش ” پیکاپ ویزا آمریکا ” این سایت مراجعه نمایید. هم اکنون امکان پیکاپ پاسپورت در کنسولگری های ایروان و دبی و آنکارا وجود دارد.

۶- پرداخت هزینه های مرتبط با ویزای درخواستی
  • پیش از گرفتن وقت سفارت، میباید هزینه مرتبط با نوع ویزای موردنظر خود را پرداخت نمایید VISA FEE.
  • این هزینه غیرقابل استرداد و غیرقابل انتقال است یعنی بلافاصله به حساب کنسولگری مربوطه واریز میشود و قابل انتقال به کنسولگری دیگری نیست.
  • در صورت کنسل کردن وقت، این هزینه مستردد نمی شود و قابل استفاده برای شخص دیگری هم نخواهد بود.
  • این واریزی تا یک سال در سیستم سفارت اعتبار خواهد داشت.
  • پس از انجام واریزی، یک شماره رسید به شما داده می شود که ارائه آن در روز مصاحبه الزامیست. “MRV FEE RECEIPT NUMBER”
مبلغ واریزی سفارت برای انواع مختلف ویزا به شرح زیر است:
شماره ویزا نوع ویزا مبلغ واریزی سفارت جهت اخذ وقت سفارت آمریکا
۷- اخذ وقت سفارت آمریکا

پس از انتخاب کنسولگری دلخواه و پرداخت هزینه ویزا، یکی از وقت های ( وقت سفارت آمریکا ) موجود را برای مصاحبه انتخاب نمایید. توجه داشته باشید که وقت سفارت آمریکا باید برای تک تک افراد خانواده “حتی نوزادان” تعیین شود. به طور کلی تمامی متقاضیان ایرانی، باید شخصا در مصاحبه حضور پیدا کنند؛ کنسولگری آنکارا افراد زیر ۱۴ سال یا بالای ۸۰ سال را از حضور درمصاحبه معاف می نماید. حتما چندین ماه پیش از زمان موردنظر برای سفر به ایالات متحده، اقدام به تعیین وقت نمایید تا با مشکلاتی چون پرشدن وقت های مناسب مواجه نشوید. ایمیل تاییدیه وقت سفارت آمریکا “Appointment Confirmation”را پرینت بگیرید و در روز مصاحبه همراه داشته باشید.

جهت اخذ وقت سفارت با شماره تلفن زیر تماس بگیرید :

۸۸۵۳۷۴۱۸ – ۰۲۱

آژانس مسافرتی یزدان گشت سفیران – مرکز تخصصی خدمات وقت سفارت و پیکاپ ویزا ( دارنده مجوز از اداره گذرنامه ) – تورهای ویژه وقت سفارت – تورهای مسافرتی تفریحی – تورهای تخصصی نمایشگاهی ( دارنده مجوز از سازمان گردشگری )تهران، خیابان مطهری، خیابان علی اکبری، پلاک ۱۹، واحد ۳ (طبقه دوم – سمت راست)

۸- حضور در کنسولگری در روز مقرر جهت انجام مصاحبه
  • نیم ساعت تا یک ساعت قبل از زمان مصاحبه در کنسولگری حضور یابید.
  • متقاضیان ویزای مهاجرتی و نیز متقاضیان k1 باید ۴۸ ساعت قبل از مصاحبه وقت پزشکی بگیرند و معاینات پزشکی انجام دهند.
  • پرینت تاییدیه وقت سفارت و DS-160 را حتما همراه داشته باشید.
  • صادق باشید و از ارائه هرگونه اطلاعات و مدارک نادرست بپرهیزید.
  • افسر مسئول مصاحبه پس از بررسی اپلیکیشن فرم و سایر مدارک، به شما خواهد گفت که آیا با درخواست شما موافقت شده است یا خیر.
  • از همراه داشتن وسائل اضافی مانند کیف های بزرگ و وسائلی مانند لپ تاب و تبلت خودداری نمایید.

آدرس کنسولگری های آمریکا جهت اخذ وقت سفارت آمریکا

آدرس سفارت آمریکا در آنکارا :

Atatürk Bul. 110 Kavaklidere Ankara

آدرس کنسولگری آمریکا در دبی :

Dubai World Trade Center on Sheikh Zayed Road

آدرس سفارت آمریکا در ارمنستان :

NO 1, America avenue, 0082 yeravan

** نتیجه مصاحبه ویزا  **
  • درصورتیکه با درخواست شما مخالفت شود، معمولا یک refusal letter به شما داده میشود که در آن نوشته شده شما به موجب قانون ۲۱۴b یا ۲۱۲a حائظ شرایط نیستید یا طبق ماده ۲۲۱g باید مدارک تکمیلی خود را برای بررسی بیشتر به سفارت ارائه دهید.
  • اگر با درخواست ویزای شما موافقت شود، یا برگه صورتی دریافت خواهید نمود بدین معنا که ویزای شما در همان لحظه قابل صدور است ویا برگه زرد میگیرید به این معنا که باید روند پروسه اداری administrative processing و یا FBI Check برروی پرونده شما انجام شود؛ در این صورت باید با وارد کردن شماره پرونده در وبسایت مربوط به کنسولگری از آخرین وضعیت خود آگاه شوید و پس از به اتمام رسیدن پروسه اداری، پاسپورت خود را جهت صدور ویزا به کنسولگری ارائه دهید.اعتبار ویزای امریکا برحسب نوع ویزای درخواستی متفاوت است.
  • معمولا ویزاهای توریستی امریکا دو تا سه ماه اعتبار دارد (مدت زمان لازم برای ورود به امریکا) و میتوان با آن تا شش ماه در ایالات متحده امریکا اقامت داشت.

خدمات پیکاپ ویزا آمریکا

( پس از مشخص شدن جواب سفارت )

جهت مشاهده اطلاعات کامل و شرایط پیکاپ ویزا آمریکا بر روی لینک زیر کلیک کنید :

پیکاپ ویزا آمریکا

 

 

پیکاپ ویزا آمریکا - پیکاپ ویزا کانادا - پیکاپ ویزا انگلیس - وقت سفارت آمریکا - وقت سفارت کانادا - وقت سفارت انگلیس

وقت سفارت آمریکا

لینک های مرتبط:

5046 بازدید